Zbog bahatosti poslanika, trudna spavala na parketu

 

Narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Nenad Mitrović iz Krševice, sela u Opštini Bujanovac, tužio je prošle godine vanbračnu ženu, Sanju Stojanović za smanjenje alimentacije, maloletnoj S.S iz Bujanovca. Reč je o još jednom u nizu sudskih procesa izmedju Mitrovića i Stojanovićeve, koji se vodi u Osnovnom javnom tužilaštvu u Bujanovcu.

Održana kulturološka tribina "Žene istoka i zapada" u Vranju – Život u mačo društvu


Žene Istoka i Zapada teže dolaze do posla i manje su plaćene od muških kolega za isti posao koji obavljaju, dok su žene iz Irana i Avganistana, koje borave u Prihvatnom centru za migrante u Vranju, način života u zemljama iz kojih dolaze opisale kao "mačo društva", u kojima je sve podređeno muškarcu, dok je ono čemu teže "sloboda žena iz zapadnoevropskih zemalja", ocenjeno je na kulturološkom forumu pod nazivom "Žene istoka i zapada", održanom u Vranju.

Slučaj Slavice Cvetković: Nalepnice su odlepljene, ali i otvorena mnoga pitanja o zakonu i izvršiocima


Pomoćnik javnog izvršitelja Marko Stanojević odlepio je nalepnice sa popisanih pokretnih stvari u stanu Slavice Cvetković, u ulici Esperanto u vranjskom naselju Ledena stena, budu
ći da se Bojan Anđelković, koji je pre Cvetkovićeve živeo u tom stanu, 10. decembra odjavio sa te adrese.

Etiketirana u sopstvenom stanu


"Na pitanje o čemu se radi i ko je čovek koji sedi pored mene, rečeno mi je da je on pomoćnik javnog izvršitelja i da je došao da popiše moje stvari zbog Bojana Anđelkovića, sina bivšeg vlasnika stana. Bila sam šokirana", u neverici započinje priču Vranjanka Slavica Cvetković, majka dvoje maloletne dece koja živi u stanu u ulici Esperanto, u naselju Ledena stena.