Usvojen drugi rebalans budžeta u Vranju, projektovani rashodi od oko 3,2 milijarde dinara

Drugi rebalans budžeta za tekuću godinu, odnosno nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o budžetu grada Vranja, usvojen je na sednici Gradskog veća u Vranju.

Budžet Vranja za ovu godinu 3,7 milijardi dinara

Budžet Vranja u 2022. godini iznosi 3,7 milijardi dinara, uz izmenu i dopunu odluke o budžetu za ovu godinu, istakao je Nenad Tasić, načelnik Odeljenja za budžet i finansije.

Tri karte za Vranje

Pre nekoliko dana ulica u Vranju "progutala" je automobil – ne ceo, ali malo je falilo – a pakosni i servilni medijski poslenici, priča se u kafanskim krugovima, to jedva dočekali i dokumentovali.

Sufinansiranje projekata društvenog i humanitarnog rada: Novac dobilo šest udruženja

Članovi Gradskog veća usvojili su predlog odluke za sufinansiranje projekata i programa udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog rada za tekuću godinu. Iz budžeta je za ovu namenu, za šest organizacija sa teritorije Grada, izdvojeno 2,7 miliona dinara.

Vranje: U toku pripreme za izradu nacrta odluke o budžetu za 2023. godinu

U skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu, Odeljenje za budžet i finansije grada Vranja izradilo je uputstvo za pripremu nacrta odluke o budžetu grada Vranja za 2023. godinu.

Uputstvo sadrži osnovne ekonomske pretpostavke, smernice i parametere na osnovu kojih se izrađuje predlog finansijskog plana za 2023. godinu i naredne dve fiskalne godine.