petak, 12 april 2019 19:09

ZAHARIJEV: Razvojna godina za opštinu Bosilegrad

Napisao/la
Ocenite ovaj članak
(6 glasova)

BOSILEGRAD,11.04.2019- Budžet opštine Bosilegrad za ovu godinu iznosi nešto više od  547 miliona i on je razvojnog karaktera,rekao je za  tv Info Bosilegrad Vladimir Zaharijev,prvi čovek ove opštine.

Realan budžet je 450 miliona pa postoji širina za projekciju u narednim godinama.  Kako nam je pojasnio,budžet Bosilegrada je transparentan jer se javno raspravljalo o njemu i svi koji su bili zainteresovani za predloge i sugestije,mogli su da učestvuju u kreiranju istog.

Najveći deo iz budžeta izdvaja se za održavanje puteva,izgradnju vodovoda i kanalizacije,socijalu ali i stavke koje se tiču zdravlja ljudi u Bosilegradu koji su maksimalno sagledani kroz preventivne preglede i brojne olakšice za ljude koji su pred penzijom,rekao je Zaharijev.

Veoma je važno naglasiti izuzetno dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije i nadležnim ministarstvima sa kojima opština Bosilegrad realizuje brojne projekte.

Položaj Nacionalnih manjina je znatno poboljšan zahvaljujući pre svega predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu jer su opštini Bosilegrad sva vrata otvorena. Zaharijev jeizmeđu ostalog  istakao i odličnu saradnju sa Darkom Glišićem,predsednikom Izvršnog odbora SNS-a, koji je ujedno i počasni građanin Bosilegrada.

Ovo će biti razvojna  godina za opštinu Bosilegrad-zaključio je Zaharijev.

Ovaj intervju je urađen uz podršku Romskog centra za demokratiju, kao deo projekta "Javne finansije pod lupom medija i NVO", finansiranog od strane NVO Fraktal, i Evropske unije.

Stavovi izneti u ovoj emisiji ne odražavaju nužno i stavove Evropske unije.

IZVOR: TV INFO BOSILEGRAD

 

Pročitano 2189 puta

Medije

 
 

Koalicija za transparentnost juga Srbije

Partizanska 9a/9

17500 Vranje

Tel. 017/420-321

email: info@ktjs.rs